Actiemarkt Raadhuisplein DV 18 april 2015

D.V. zaterdag 18 april hopen wij op het Raadhuisplein in Alblasserdam weer onze jaarlijkse verkoping te houden.

Evenals andere jaren is er weer een groot aanbod aan artikelen en activiteiten zoals (tweedehands) kleding, hoeden, kaarten, schoonmaakartikelen, bloemen en planten, tweedehands en nieuwe boeken, gebak, vleesproducten, snoep, pannenkoeken en poffertjes, bolussen etc.

En bezoekt u onze verkoping, vergeet dan ook zeker de rommelmarkt niet!

Vorig jaar was de opbrengst van de verkoping bestemd voor een nieuw te bouwen wasserette voor de woongroepen van de Schutse. Om een en ander goed te kunnen laten functioneren, is de aanschaf van extra apparatuur noodzakelijk. De opbrengst van de aanstaande verkoping is dan ook bestemd voor het resterende bedrag dat nodig is.

Door de bezuinigingen – van overheidswege – in de zorg staan veel uitgaven onder druk. Met de opbrengst van deze verkoping hopen wij, mede door uw steun, een steentje voor De Schutse te kunnen bijdragen.

EEN IEDER HARTELIJK WELKOM D.V. ZATERDAG 18 APRIL VAN 9.00 UUR TOT 15.30 UUR

Komt u met de auto? Dan attenderen wij u erop dat u ’s ochtends (tot 12.00 uur) uw auto niet kunt parkeren bij Landvast i.v.m. een evenement aldaar. Parkeren is wel mogelijk op het oude Wipmolenterrein aan de Wilde Woutstraat. Hiervandaan is het slechts 3 minuten lopen naar het Raadhuisplein (voor looproute zie onderstaande plattegrond).

ScreenHunter_04 Mar. 12 21.27