Actiemarkt Raadhuisplein D.V. 9 april 2016

Zaterdag 9 april 2016 wordt van 9.00 uur tot 15.30 uur op het Raadhuisplein in Alblasserdam de jaarlijkse actiemarkt voor De Schutse gehouden. Er worden vanuit de 120 kraampjes weer tal van spullen aangeboden. Denk daarbij aan brocante, kleding, hoeden, sieraden, boeken, bloemen, tupperware, groente, fruit, brood en banket en meer. Verder is er een rommelmarkt, zijn er diverse activiteiten voor kinderen en is er een autosimulator met instructeur waar mensen kunnen ervaren hoe het is om met de auto over de kop te gaan.

Eten
Uiteraard is er ook weer genoeg te eten en te drinken. Zo zijn er hamburgers, patat, shoarma, oliebollen en vis te koop.

Doel
Het doel van de actiemarkt is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor De Schutse, gehandicaptenzorg. De opbrengst van de verkoping komt dit jaar ten goede aan een binnentuin die gecreëerd wordt in het nieuwbouwplan te Kesteren. Bewoners kunnen zich, in hun vrije tijd, in deze tuin terugtrekken zonder te veel prikkels van buitenaf te krijgen.

Puzzel
In Alblasserdam en omgeving zijn boekjes verspreid met informatie over de markt en een puzzel – met dank aan de adverteerders – die 9 april ingeleverd kan worden. In dit boekje is ook te lezen hoe de opbrengst van de markt van vorig jaar is besteed.

Iedereen is 9 april van harte welkom op het Raadhuisplein!